Verzekeringsinfo

Wat doen als mijn speler geblesseerd is en mijn ploeg aangesloten is bij Ethias Walivo verzekering :

  1. Medische attest van ziekenhuis of dokter met vaststelling ( template nodig zie dokterattest ethias)
  2. Gegevens van speler + welke blessure + situatieschets ( template nodig zie gegevens aangifte)

GEGEVENS AANGIFTE

doktersattest ethias

Beide docs sturen je door naar luc.walivo@outlook.be

Betreffende Groepsverzekering WALIVO

We gaan dus naar 2 formules:

–          Formule A met onder vermelde waarborgen en bedragen zonder tijdelijke werkongeschiktheid (462 EUR per ploeg per jaar)

–          Formule B met onder vermelde waarborgen en bedragen met tijdelijke werkongeschiktheid (562 EUR per ploeg per jaar)

Verzek Ethias

Voortaan geniet dus iedereen de waarborgen zonder toepassing van een vrijstelling, maar ook van de belangrijke waarborg “Niet-RIZIV”.

Hoe te betalen?

Via overschrijvingsformulier en gelieve optie en ploeg te vermelden.

Rekeningnummer: BE 61-0015 3634 5917

Voor de ploegen die verzekerd zijn via een andere maatschappij geldt het volgende:

Bewijs van betaling verzekering afleveren vóór 1 augustus 2022 of bewijs van vernieuwing indien vervaldatum later is en dit via het secretariaat of Luc Merckx.

De vzw Walivo heeft een groepspolis afgesloten bij de firma Ethias. Een verzekering is verplicht. Het Algemeen Bestuur streeft ernaar om bij deze groepsverzekering zoveel mogelijk ploegen aan te sluiten.

Ploegen aangesloten bij de groepsverzekering krijgen binnenkort een mailtje met info over het bedrag alsook de uiterste betaaldatum.

Anderen verzekerd bij een andere verzekering moeten een bewijs voorleggen van een verplichte B.A en persoonlijke ongevallenverzekering voor de spelers. Naam van de verzekering en polisnummer moeten aan het secretariaat van Walivo kenbaar worden gemaakt samen met een bewijs van betaling voor 1/08. Is dit niet gebeurd dan wordt de eerste wedstrijd een FF-nederlaag